Boekhouder Den Haag

Boekhouder Den Haag

Boekhouder Den Haag is een boekhouder voor de zzp’er in de residentie. Ontvangt u maandelijks onverwachte en hoge rekeningen van uw huidige boekhouder en wilt u daar vanaf? Uw boekhouder in Den Haag  rekent een vaste all-in-jaarprijs van 960 euro excl btw. Bij ons geen facturen achteraf of telefoongesprekken die worden doorbelast. Alles is all-in. Bel 06-13936399 voor meer info.

Boekhouder Den Haag is zeven dagen per week open, is snel, betaalbaar en gaat met zijn tijd mee. Wij zijn zzp-boekhouder. Dat doen we al 25 jaar.

 

Werkwijze Boekhouder Den Haag

Wij zijn transparant en u krijgt daarvoor alle btw-aangiften, de balans, de aangifte Inkomstenbelasting en de gesprekken die wij samen voeren over uw bedrijf. Wij luisteren naar onze klanten. Zij willen graag een vast contactpersoon. En dat bieden wij dan ook.

Wij werken samen met een fiscalist en accountant. Dankzij educatie en het behalen van hun PE-punten zijn ze altijd op de hoogte van alle fiscale eisen en faciliteiten.

Zo kunnen wij u advies op maat geven die aansluit bij uw situatie. Wilt u ook niet meer  omkijken naar uw administratie? Uw kostbare tijd beter besteden? Laat ons dan uw boekhouding verzorgen en u heeft meer tijd voor de dingen die u leuk vindt.

Administratie inrichten

Wij richten uw administratie optimaal in zodat wij er zo min mogelijk tijd aan kwijt zijn. Hierdoor is onze prijs ook laag en hebben we meer tijd om u te adviseren. Doordat wij de boekhouding grotendeels geautomatiseerd hebben is uw administratie up-to-date. Heeft u cijfers nodig voor de bank of voor de hypotheker dan heeft u die doorgaans binnen twee dagen.

Boekhouder Den Haag

Online aanleveren bij Boekhouder in Den Haag

Heeft u een scanner en kunt u mailen dan kunt u ook uw boekhouding online aanleveren. U scant de inkoopfacturen en mailt die samen met de verkoopfacturen en het mt-940-bestand van uw bankrekening naar ons.

U bespaart tijd en en de kosten van een maandelijks abonnement voor boekhoudsoftware. Wij verwerken uw boekhouding, bellen of mailen u.  Het persoonlijke contact blijft. Dat hebben wij hoog in het vaandel staan. Wij blijven face-to-face afspreken, maar het kan ook via Skype of Zoom.

Overstappende klanten

Waarom en wanneer stappen ZZP’ers over naar Boekhouder in Den Haag. Wanneer is meestal in het begin van het boekjaar. De reden is dat de oude boekhouder het oude jaar afrondt en de nieuwe boekhouder met een schone lei kan starten. De redenen waarom iemand overstapt lopen uiteen.

 • Hun oude boekhouder stuurt onverwachte facturen.
 •  Slecht bereikbaar.
 •  Hun oude boekhouder heeft het te druk met grote klanten, zoals de bv-klanten.
 •  Ze vragen uitstel aan voor uw aangifte Inkomstenbelasting, waardoor u een jaar moet wachten op uw aangifte. Hierdoor loopt u achter met betalen.
 • De boekhouding wordt door wisselende contactpersonen gedaan. Concreet houdt dit in, de boekhouding wordt gedaan door Pietje. A. Opstellen jaarrekening door Klaassie. Fiscale aangifte door Jan, die alleen werkt op vrijdag. Oplevering en toelichting door mijnheer Hans, die wel heel druk is.
 • En de facturen met alle telefoongesprekken die worden doorbelast worden gedaan door mijnheer/mevrouw E. Uiteraard werken niet alle medewerkers alle dagen van de week en zijn ze niet of slecht bereikbaar.

Boekhouder Den Haag werkt op een andere wijze. Bij ons betaalt u een vast bedrag per maand. En u mag zo vaak bellen als u wilt.

 

Boekhouder Den Haag

Wij hebben ook alle know-how in huis die een accountantskantoor ook heeft. Wij werken samen met een accountant en fiscalist. En de eerste hulpvraag is doorgaans gratis. Wilt u meer van ze weten, of bv overstappen naar een bv, dan sturen zij u een offerte.

Wat doet boekhouder Den Haag?

 • verkoopfacturen verwerken.
 • Het boeken van de inkoopfacturen,
 • mt-940-bestand coderen.
 • Einde van het jaar opstellen balans-en winst en verliesrekening.
 • Uitstel aanvragen Inkomstenbelasting.
 • Indienen aangifte inkomstenbelasting (IB).
 • Btw aangifte per kwartaal

Voor 1 mei weet u hoeveel u dient te betalen, maar wij vragen altijd uitstel aan tot 1 september. U mag zelf aangeven wanneer u de aangifte wil indienen. Persoonlijke gesprekken hebben wij ook elk jaar met onze klant.

Online boekhouden

U bespaart tijd en geld. Snelle aanlevering, niet meer in de auto en met de map naar het kantoor boekhouder. Geen papier en toner meer kopen, niet meer in de avond alles ordenen in de map. Die tijd is voorbij.

Uw voordeel van online boekhouden

Naast dat u bij ons alle info digitaal kunt aanleveren. Krijgt u van ons ook alles per mail. Wij sturen u de balans, omzetbelasting en aangifte inkomstenbelasting digitaal in pdf-formaat.

Daarna kunnen wij die met u bespreken. Dat kan op kantoor, bij u thuis of via skype of mobiel.

Wij zullen steeds verder automatiseren. Maar uiteraard plannen we wel een of twee contactmomenten per jaar in. Hier kunt u aangeven wat uw doelen zijn, geven wij uitleg bij de cijfers en praten we bij.

 

 

Auto van de zaak

U wilt een auto kopen, maar weet niet of u die zakelijk of privé zal aanschaffen. Zakelijk kan voordelen hebben, maar zoals Johan Cruijf al zei, elk voordeel heeft zijn nadeel. Dit nadeel is de bijtelling over het privégebruik.

De voordelen zijn teruggave van de btw bij aankoop (21 procent, tenzij margeregeling van toepassing is), de afschrijving van de auto, brandstof- en onderhoudskosten, wegenbelasting, verzekering, parkeergeld.

En de kosten van de lease als u een operational of financial lease heeft afgesloten. Al deze kosten zijn aftrekbaar van de winst.

Verschillende auto’s

Als u ook meer dan 500 km privé rijdt zijn er in principe maar vier type auto’s slim om zakelijk te kopen.  een nieuwe auto – afschrijving gelijk of hoger aan bijtelling- , een elektrische auto – lage bijtelling- of een youngtimer (auto van vijftien jaar of ouder). Of uiteraard een oldtimer. Bij de young- en oldtimer moet u ook bijtellen voor privégebruik, maar dat is slechts 35 procent van de dagwaarde.

Meer info van boekhouder Den Haag

Bent u op zoek naar een betrouwbare zzp-boekhouder? Het kennismakingsgesprek is gratis. Bel 06-13936399 of mail naar info@zzp-boekhouder.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *