Boekhouder Haarlem

Boekhouder Haarlem is een online administratiekantoor die staat voor een vaste prijs en persoonlijk contact. De vaste prijs is 80 euro excl. btw per maand voor alle aangiften en het maken van de balans.

Bent u op zoek naar een innovatieve boekhouder in Haarlem die zeven dagen per week beschikbaar is? Neem contact op met Boekhouder Haarlem via 06-13936399 voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Boekhouder Haarlem is een laagdrempelig kantoor die alleen met zzp’ers werkt. Alles gaat bij ons online, al staan we er wel op elkaar minimaal twee keer per jaar live te ontmoeten. Online uw boekhouding aanleveren bespaart u tijd en geld.

U scant en mailt uw mt-940 bestand, uw verkoopfacturen en uw bonnen naar ons. Wij verwerken alles, doen uw BTW-aangifte en bellen of mailen u het bedrag door.

 

Kies voor een moderne boekhouder en profiteer van de expertise van een professional met het gemak van online boekhouden. Laat Boekhouder Haarlem u begeleiden in uw financiën en geniet van onze efficiënte en persoonlijke aanpak.

Onze pluspunten

 • Vaste prijs.
 • Specialist voor de ZZP’er.
 • Fiscale tips.
 • Pro-actief.
 • Transparant en doeltreffend.
 • boekhouder-Haarlem met een persoonlijke benadering.
 • Altijd een vast contactpersoon.
 • Goede prijs-kwaliteitverhouding.
 • Ook open na 17.00 en in het weekend.
 • Wij denken graag met u mee en geloven in persoonlijk contact.

Ons-kent-ons. Wij zijn boekhouder-zzp en specialist in de boekhouding van de zelfstandige zonder personeel, spreken de taal van de zzp’er hebben 20 jaar ervaring en staan zeven dagen per week voor u klaar.

 

boekhouder-haarlem

Als starter krijgt u gratis startersbegeleiding

Als zelfstandige denkt u in 2020 aan meer omzet en aan de besparing op uw kosten.

Boekhouder te Haarlem biedt u een betaalbare prijs. Die bedraagt 960 euro excl. BTW per jaar. Een prijs die veel lager is dan bij de meeste kantoren en accountants.

Hoe kan dat.

Wij hebben geen duur kantoor, rijden niet in een dure lease-auto en hebben geen dure secretaresse, wij zijn zzp’er denken –net als u- op de kosten en rekenen aan u ook geen kosten door die we niet maken. Wel zo eerlijk.

Wij streven naar een langdurige relatie met onze klanten. We kunnen vooral goed luisteren. Wat wil onze klant? Wat vindt hij/zij belangrijk? Is-ie behoudend of wil hij/zij risico’s nemen. Sparen of investeren. Als wij weten wat het DNA van een klant is kunnen we ook gericht coachen. Wij zijn op hoogte van de fiscale wetten, hierdoor geven we advies-op-maat

 

Eisen administratie

Op grond van de wettelijke regels zorgen wij ervoor dat uw administratie voldoet aan alle eisen die door de belastingdienst zijn opgelegd. Ons doel is om u zo weinig mogelijk belasting te laten betalen met in acht neming van deze regels.

Voor de vaste jaarprijs van 960 euro excl BTW verzorgen wij,

 • uw aangiften omzetbelasting,
 • uw boekhouding,
 • de balans en winst- en verliesrekening op,
 • de balans in uw aangifte Inkomstenbelasting,
 • uitstel voor de aangifte Inkomstenbelasting,
 • Geen opzegtermijn,

 

Inrichting administratie door Boekhouder te Haarlem

Wij geven advies over de inrichting van de boekhouding, overlegt met u of u de administratie in een ordner wilt aanleveren of dat u als moderne zzp’er alles liever via online boekhouden aanlevert.

Online uw boekhouding aanleveren bespaart u geld en tijd. Wie wil dat niet. elke zzp’er wil dat niet. U richt u gewoon op uw werk, en er gaat geen kostbare tijd verloren aan boekhouden. Datgeen wat de Zzp’er niet de allerleukste klus vind. U bent er liefst z.sm. vanaf .
Onze online boekhoudservice biedt uitkomst. Mail ons alleen de bestanden, de boekhouder doet de rest voor u

 

 • uw verkoopfacturen aan te leveren
 • De pdf van de bank te mailen
 • Uw bonnen in te scannen en te mailen
 • Uw kasbonnen in te scannen en te mailen

Voordeel voor de ZZP’er

 • U hoeft geen software te kopen en te installeren
 • bespaart tijd
 • U bespaart geld
 • kunt uw tijd besteden aan datgene waar u goed in bent

 

Let op, wij zijn niet zomaar een adres waar u uw boekhouding kunt dumpen. ZZP-boekhouder wil dat u als zzp’er ook zelf inzicht krijgt in het financiële reilen en zeilen van uw eenmanszaak, daarom hebben wij vier ijkpunten per jaar waarin we elkaar treffen en de stand van zaken doornemen.

Boekhouding tips Boekhouder Haarlem

 • Wij adviseren u om een zakelijke bankrekening te openen,
 • privé-betalingen -huur, vakantie, boodschappen, sportschool voortaan van uw privé bank te gaan betalen.
 • Wij hebben na elke drie maanden –april, juli, oktober, januari- uw bankafschriften nodig met daarachter de betaalde facturen.
 • Als u uw verkoopfacturen op nummervolgorde in de map –of mailt- doet, dan kunnen wij aan de slag.
 • En als u rijdt u in een privé-auto voor uw zaak dan dient u deze zakelijke kilometers bij te houden en ons die per kwartaal te overhandigen.

Boekhouder Haarlem

Jaarrekening niet verplicht voor de zzp’er

U betaalt bij ons ook niet voor de jaarrekening. Veel bedrijven maken nog steeds zo’n jaarrekening op, hetgeen u extra geld kost. Het is een ‘service’ die u niet nodig heeft.

De balans, die wij maken volstaat. Ook daarop staan van zaken op 31 december, bezittingen, aan de ene kant inventaris, vorderingen en liquide middelen) en aan de andere zijde schulden (te betalen omzetbelasting, lening, eigen vermogen, crediteuren).

Inkomstenbelasting

Uit ons boekhoudpakket komt de winst- en verliesrekening waarop omzet (exclusief btw) staat en kosten (exclusief btw) staan. Deze bedragen nemen wij mee in de aangifte Inkomstenbelasting. Dit zijn bij ons allemaal in de vaste all-in-prijs.

 

Auto zakelijk aanschaffen

Als een zzp’er een auto op de zaak wil aanschaffen heeft hij/zij de keuze uit kopen of leasen. Bij kopen en financial leasen word je eigenaar en staat de auto dus als bezit op de balans. De aanschafwaarde kan je dan in vijf jaar afschrijven. Bij operational lease huur je als zzp’er, en boek je de maandelijkse kosten direct ten laste van je winst.

 

Boekhouder Haarlem

 

Auto op de zaak

De grote vraag die bij veel zzp’ers constant weer terug komt. Een auto op de zaak, is dat voordelig?  En zo ja welk type, uit welk jaar, en hoe financier ik dan deze zakelijke auto? Bij voldoende liquide middelen is het kopen zonder lening vaak gebruikelijk. Heeft u uw geld echter nodig  voor andere zakelijke investeringen dan is geld lenen of de auto leasen het alternatief.

Financial lease

Indien u de bedrijfsauto aanschaft op basis van financial lease, wordt u economisch eigenaar van de auto. Op de balans staat hier een lening tegenover als schuld. De rente op de lening is aftrekbaar. De afschrijving brengt u tevens, in vijf jaar, ten laste van het resultaat.

Operational lease

Bij operational lease huurt u de auto, en krijgt u hier elke maand een factuur van. De BTW kunt u verrekenen en de kosten zijn aftrekbaar voor de IB. U bent geen eigenaar van de auto, dat is en blijft de leasemaatschappij.

 

Zakelijke auto, het fiscale voordeel…

Wat zijn nu de voordelen van koop en financial lease? U kunt de kosten van de auto zoals de betaalde BTW bij aanschaf, de jaarlijkse afschrijving, benzine/diesel, de wegenbelasting, onderhoudskosten, verzekering en parkeergeld aftrekken.

Een boete is jammerlijk, maar logischerwijs niet aftrekbaar. Wanneer u deze toch zakelijk betaald, zal uw boekhouder dit waarschijnlijk corrigeren. Bij operational lease zitten de meeste kosten, zoals verzekering en wegenbelasting in de leasetermijn. Alleen het tanken komt vaak nog voor uw rekening.

Auto van de zaak, het nadeel….

De zakelijke auto heeft ook een nadeel. Indien u per jaar meer dan 500 kilometer privé rijdt, krijgt u te maken met bijtelling voor privégebruik. Over het algemeen bedraagt deze 22 procent van de cataloguswaarde.

Als u een nieuwe auto aanschaft, valt deze bijtelling vaak weg tegen de afschrijving. Indien u een auto van ouder dan 1 jaar koopt,  moet u wel gaan rekenen. De mogelijkheid bestaat dan, dat het voordeliger is de auto privé aan te schaffen.

De bijtelling voor de IB is niet de enige bijtelling. Aan het einde van het boekjaar moet u namelijk ook nog 2,7% btw over de cataloguswaarde van de auto afdragen. Dit wordt meegenomen in het vierde kwartaal aangifte omzetbelasting.

Contact boekhouder in Haarlem

Zoekt u een betrouwbare boekhouder, die betaalbaar is aarzel dan niet en bel -06-13936399- of mail –info@zzp-boekhouder.nl- ons voor een gratis kennismaking. Bekijk ook onze video

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *