Boekhouder Heerhugowaard

Boekhouder Heerhugowaard

Boekhouder Heerhugowaard is een vooruitstrevend administratiekantoor. Wij werken met een vaste prijs van 80 euro excl btw per maand.

We zijn grotendeels geautomatiseerd en zijn zeven dagen per week bereikbaar. Bent u op zoek naar een nieuwe boekhouder in Heerhugowaard?

Wij zijn gespecialiseerd in de zzp’er. Dat werk doen wij al 25 jaar. Bel 06-13936399 voor meer info.

Luisteren naar de klant

Wij luisteren naar onze klanten. Zij willen graag met een vast contactpersoon. En dat bieden wij dan ook. Ook wensen zij meer online aan te leveren.

Ook die professionalisering hebben we jaren geleden in gang gezet. U bent bij ons geen nummer, maar krijgt persoonlijk-advies-op-maat.

U betaalt bij ons een vast laag bedrag, maar wij hebben wel alle know-how in huis die een accountantskantoor ook heeft. Wij werken samen met een accountant en fiscalist. En de eerste hulpvraag is doorgaans gratis. Wilt u meer weten dan doen zij u een offerte.

 

Boekhouder Heerhugowaard

Wat doet zzp-boekhouder-Heerhugowaard?

  • Het boeken van de verkoopfacturen.
  • Het boeken van de inkoopfacturen,
  • Opvragen bank via mt-940-bestand.
  • Einde van het jaar opstellen balans-en winst en verliesrekening.
  • Uitstel aanvragen Inkomstenbelasting.
  • Indienen aangifte inkomstenbelasting (IB).
  • Btw aangifte per kwartaal.

U bespaart tijd en geld. Snelle aanlevering, niet meer in de auto en met de map naar kantoor boekhouder. Geen papier en toner meer kopen, niet meer in de avond alles ordenen in de map. Die tijd is voorbij.

Uw voordeel van online boekhouden

Het voordeel van online uw boekhouding aanleveren is dat u ook alle zaken digitaal van ons ontvangt. De balans, omzetbelasting en aangifte inkomstenbelasting digitaal in pdf-formaat krijgt u per mail.

Boekhouder in Heerhugowaard zal steeds verder gaan automatiseren. Maar uiteraard plannen we wel een of twee contactmomenten per jaar in. Hier kunt u aangeven wat uw doelen zijn.

Overstappen naar Boekhouder te Heerhugowaard

Vindt u het nog een beetje spannend om over te stappen van een offline administratie naar een online boekhouding? Wij nemen u aan de hand en laten u stapsgewijs zien hoe het moet. Daarna wil u nooit meer anders.

 

Achterstand in de boekhouding

Heeft u het druk met uw sociale leven.  Met werk, uw gezin, sport en komt de boekhouding vaak niet eens in uw agenda voor.

Dan kunt u een probleem krijgen met de belastingdienst. Als u aangifte niet of te laat indient, staat zo de deurwaarder op de stoep.

Als u niet of niet op tijd uw aangifte indient kan dat boetes en aanmaningen tot gevolg hebben. Betaalt u een boete niet of opent u de envelop niet eens, dan kan zo maar de deurwaarde op de koffie komen.

Boekhouder Heerhugowaard ontzorgt

Bel Boekhouder In Heerhugowaard. Wij stellen orde op zaken stellen en handelen snel. Wij zorgen voor het maken van bezwaar- en/of uitstel voor het indienen van de aangiftes.

Vervolgens maken wij uw boekhouding op orde en sturen na het verwerken van de achterstand juiste belastingaangiftes in. Zodat u opgelucht kunt ademhalen.

 

Auto van de zaak

Bij een auto van de zaak die u nieuw koopt is de btw bij aanschaf, de afschrijving, brandstof- en onderhoudskosten, wegenbelasting en allemaal aftrekbaar van de winst. Hoewel u bij privégebruik nog wel de bijtelling moet betalen, kunt u die kosten bijna wegstrepen tegen de financiële fiscale voordelen die gelden voor de aanschaf  van een nieuwe auto.

De youngtimer

 

Youngtimer is een zakelijke auto die vijftien jaar of langer geleden voor het eerst op kenteken is gezet.

Het grote voordeel van een youngtimer is dat er een apart bijtellingstarief voor geldt. Anders dan bij auto’s jonger dan vijftien jaar, wordt de bijtelling niet berekend over de nieuwwaarde (cataloguswaarde), maar over de dagwaarde.

De bijtelling is 35 procent van die dagwaarde. U dient de auto officieel te laten taxeren. Deze lagere dagwaarde scheelt aanzienlijk. Vooral u wel alle kosten zoals reparatiekosten, brandstof, parkeergeld en wegenbelasting van uw winst mag aftrekken.

 

Boekhouder Heerhugowaard

Contact

Zoekt u een betrouwbare en moderne boekhouder. Kan u wel wat help gebruiken en ziet u op tegen die boekhouding? Laat ons u helpen. Bel 06-13936399. Of mail info@zzp-boekhouder.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *