Boekhouder Hillegom

Boekhouder Hillegom is een zzp-boekhouder. Wij werken met een vaste prijs van 80 euro excl. btw per maand. We zijn grotendeels geautomatiseerd en zijn elke dag van de week open.

Bent u op zoek naar een boekhouder? Wij zijn gespecialiseerd in de zzp’er. Dat werk doen wij al 25 jaar. Heeft u hulp nodig bij uw boekhouding?

Dan bent u bij ons aan het goede adres. Bel 06-13936399 voor meer info. Wij staan voor direct, persoonlijk en informeel contact met onze klanten.

Know-how Boekhouder in Hillegom

Zoals gezegd is onze vaste all-inclusive jaarprijs 960 euro excl btw per jaar. Wij zijn transparant en u krijgt daarvoor alle btw-aangiften, de balans, de aangifte Inkomstenbelasting en de gesprekken die wij samen voeren over uw bedrijf. Wij luisteren naar onze klanten. Zij willen graag een vast contactpersoon. En dat bieden wij dan ook.

Ook wensen zij de boekhouding meer online aan te leveren. Dat scheelt tijd en geld. U hoeft na werktijd niet meer in de auto te stappen om naar de boekhouder te gaan. Nee, u kunt dit rustig in uw vrije tijd even mailen.

 

Boekhouder Hillegom

Deze automatisering hebben we jaren geleden al in gang gezet. Het persoonlijke contact blijft. Wij blijven face-to-face afspreken, maar het kan ook via Skype of Zoom.

U betaalt bij ons een vast laag bedrag, maar wij hebben wel alle know-how in huis die een accountantskantoor ook heeft. Wij werken samen met een accountant en fiscalist.

En de eerste hulpvraag is doorgaans gratis. Wilt u meer weten dan doen zij u een offerte.

 

Werkzaamheden boekhouder Hillegom?

 • Het boeken van de verkoopfacturen.
 • Het boeken van de inkoopfacturen,
 • Opvragen bank via mt-940-bestand.
 • Einde van het jaar opstellen balans-en winst en verliesrekening.
 • Uitstel aanvragen Inkomstenbelasting.
 • Indienen aangifte inkomstenbelasting (IB).
 • Btw aangifte per kwartaal.

Voordeel van online boekhouden?

U bespaart tijd en geld. Snelle aanlevering, niet meer in de auto en met de map naar kantoor boekhouder. Geen papier en toner meer kopen, niet meer in de avond alles ordenen in de map. Die tijd is voorbij.

Uw voordeel van online boekhouden aanleveren is dat u ook alle zaken digitaal van ons ontvangt. De balans, omzetbelasting en aangifte inkomstenbelasting digitaal in pdf-formaat krijgt u per mail.

Wij zullen steeds verder automatiseren. Maar uiteraard plannen we wel een of twee contactmomenten per jaar in. Hier kunt u aangeven wat uw doelen zijn, geven wij uitleg bij de cijfers en praten we bij.

 

 

De belangrijkste aftrekposten zzp

Onderstaande aftrekposten mag u als zzp’er benutten.

 1. Zelfstandigenaftrek

Wanneer de Belastingdienst u ziet als ondernemer voor de inkomstenbelasting én voldoet aan het urencriterium, heeft u recht op de zelfstandigenaftrek. U mag jaarlijks € 7.280 aftrekken.

 1. Startersaftrek

 

Kosten gemaakt in de aanloopfase

Aftrekbaar zijn alle kosten die je voor een onderneming uit zakelijk oogpunt hebt gemaakt.

Daaronder vallen ook kosten die zijn gemaakt met de duidelijke bedoeling een onderneming tot stand te brengen: kosten die je hebt gemaakt voordat de onderneming van start ging.

Denk aan kosten voor een marktverkenning of andere ingewonnen adviezen. Lees ook eens het artikel over de regeling voor privé aangekochte zaken.

Startende zzp’ers mogen de zelfstandigenaftrek verhogen met een startersaftrek van € 2.123. Dit mag in de eerste 5 jaar van de onderneming en maximaal 3 keer. U heeft recht op de startersaftrek als u:

Recht heeft op de zelfstandigenaftrek

In de voorgaande 5 jaar niet meer dan 2 keer de zelfstandigenaftrek heeft benut

Ten minste 1 jaar geen ondernemer was in dezelfde periode

 

 1. Mkb-winstvrijstelling

Maakt u winst? Dan mag u gebruikmaken van de mkb-winstvrijstelling. Sinds 2010 is het niet meer nodig om meer dan 1225 uur per jaar te maken. In 2019 is de mkb-winstvrijstelling 14% van de winst, na aftrek van de ondernemersaftrek.

 1. Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA)

Als startende zzp’er moet u meestal investeren. Denk bijvoorbeeld aan een inventaris, bedrijfswagen of materiaal. Wanneer u een bedrag tussen de € 2.301 en € 318.449 heeft geïnvesteerd, mag u aanspraak maken op de kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA). Afhankelijk van het bedrag, mag u een percentage opgeven bij de aangifte inkomstenbelasting.

 1. Meewerkaftrek

Wanneer uw fiscale partner meewerkt in uw bedrijf, maar daarvoor geen salaris ontvangt, heeft u recht op de meewerkaftrek. Dit is een aftrekpost die u kunt benutten wanneer uw partner minsten 525 uur per jaar voor u werkt en daarvoor niet meer dan € 5.000 krijgt. Uw partner mag dus ook niet bij u in dienst zijn.

Boekhouder Hillegom

 

Contact met boekhouder te Hillegom

Als u behoefte heeft aan advies of begeleiding bij de strategische keuzes van uw onderneming? Bel ons op 06-13936399 of mail naar info@zzp-boekhouder.nl

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *