Boekhouder ZZP

Boekhouder Rotterdam

Boekhouder Rotterdam is het adres voor de zzp’er die zijn boekhouding wil uitbesteden. Wij zijn betrouwbaar, snel, betaalbaar en transparant. Wij werken niet met een stopwatch, en we belasten niet elk telefoontje door. Wij zijn zzp-boekhouder. Dat doen we al 25 jaar. We werken met een vaste prijs van 80 euro excl btw per maand.

Boekhouder in Rotterdam is zeven dagen per week geopend. Ook na 17.00 uur en tot 22.00 uur in de avond. Zoekt u een nieuwe boekhouder? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Bel eens met 06-13936399 voor meer info.

Prijs bij Boekhouder Rotterdam

What you see is what you get bij ons. Een vaste prijs, een vast aanspreekpunt.

Zoals gezegd is onze vaste all-inclusive jaarprijs 960 euro excl btw per jaar. Hiervoor verzorgen wij uw btw-aangiften, de balans en de aangifte Inkomstenbelasting. U kunt ons bellen met al uw vragen. En indien wij niet direct antwoord hebben of even willen overleggen dan bellen we onze fiscalist die ons advies geeft.

Voor het eerste gesprekje met hem hoeft u niks te betalen.

 

Boekhouder Rotterdam

Aftrekposten voor de zzp’er

Elke ZZP’er heeft recht op MKB-winstvrijstelling en als u meer dan 1225 uur per jaar aan uw bedrijf besteedt, dan komt u tevens in aanmerking voor

 • De zelfstandigenaftrek
 • mkb-winstvrijstelling
 • als ook startersaftrek – eerste drie jaar-
 • Meewerkaftrek
  Werkt uw partner mee in uw zaak. Hij/zij beheert bv. uw website of doet de facturatie, dan komt u ook nog in aanmerking voor meewerkaftrek. Of – als de partner geen inkomen heeft- kunt u kiezen voor het uitbetalen van arbeidsbeloning partner. Doordat u in een hoog tarief valt voor de Inkomstenbelasting pakt u het maximale belastingvoordeel en het kan zo zijn dat de 5.000 euro vergoeding die u uitbetaalt bij uw partner belastingvrij is
 • Als zzp’er heeft u een eenmanszaak en bent u hoofdelijk aansprakelijk met uw gehele vermogen. Let op dus ook met uw privé vermogen (eigen woning, boot, tweede auto etc.) voor alle schulden van uw bedrijf.

 

 

Bij Boekhouder Rotterdam kunt u uw administratie op diverse manieren aanleveren. Ouderwets in de ordner, maar de meeste klanten leveren alles online aan. Dat is sneller en goedkoper.

Na uw werk dient u  niet meer in de auto te stappen om naar de boekhouder te racen.

Nee, u kunt dit rustig in uw vrije tijd even mailen. Als u kunt mailen en een scanner heeft dan komt het goed. Met Online boekhouden scant u de inkoopfacturen en mailt u ook de verkoopfacturen en het mt-940-bestand van uw zakelijke bankrekening.

Zodoende bespaart u tijd en geld. U hoeft geen duur maandelijks abonnement te betalen en wij zorgen ervoor dat uw boekhouding wordt geprofessionaliseerd. Deze automatisering hebben we jaren geleden al in gang gezet. Het persoonlijke contact blijft. Wij blijven face-to-face afspreken, maar het kan ook via Skype of Zoom.

Advies en hulp voor de startende zzp’er

Als startend ondernemer heeft u veel vragen. Zowel op het gebied van administratie als op fiscaal vlak en bij uw verzekeringen.

Wij zijn  er voor elke ZZP’er, en geeft advies op maat.

Als starter is het juist in de beginfase van groot belang administratief alles op orde te hebben. Juist daarom besteden wij in deze tijd de nodige extra aandacht.

Boekhouder te Rotterdam helpt ondernemingen. Welke ondernemingsvorm kiest u? Uw kredietaanvraag bij uw bank. Het inrichten van uw administratie.

Uiteraard is onze rol enkel adviserend. U beslist te allen tijde zelfstandig.

 

Overgang naar boekhouder Rotterdam

De klanten die overstappen naar ons zijn vrij divers. Hieronder geven wij een aantal redenen waarom zij overstappen.

 • Hun oude boekhouder stuurt onverwachte facturen.
 • Het werk wordt door wisselende contactpersonen gedaan. Concreet houdt dit in, de boekhouding wordt gedaan door persoon A. Opstellen jaarrekening door persoon B. Fiscale aangifte door persoon C. Oplevering en toelichting door persoon D. Ah, en de facturatie voor mijnheer/mevrouw E. Alle personen werken ook nog eens niet alle dagen van de week en zijn niet of slecht bereikbaar.

Krijgt u maandelijks onverwachte en hoge rekeningen van uw huidige boekhouder en wilt u daar vanaf?  Wij geven u de kans om over te stappen. Het beste is om dat te doen tussen 1 januari en 30 maart.

U betaalt bij ons een vast laag bedrag, maar wij hebben wel alle know-how in huis die een accountantskantoor ook heeft. Wij werken samen met een accountant en fiscalist. En de eerste hulpvraag is doorgaans gratis. Wilt u meer weten dan doen zij u een offerte.

Werk Boekhouder Rotterdam

 • Het boeken van de verkoopfacturen.
 • Het boeken van de inkoopfacturen,
 • Opvragen bank via mt-940-bestand.
 • Einde van het jaar opstellen balans-en winst en verliesrekening.
 • Uitstel aanvragen Inkomstenbelasting.
 • Indienen aangifte inkomstenbelasting (IB).
 • Btw aangifte per kwartaal

Voor 1 mei weet u hoeveel u dient te betalen, maar wij vragen altijd uitstel aan tot 1 september. U mag zelf aangeven wanneer u de aangifte wil indienen. Persoonlijke gesprekken hebben wij ook elk jaar met onze klant.

 

Voordelen van het online boekhouden

Niet elke verandering is een verbetering. Dat klopt. Maar met de jaren is de ontwikkeling van online boekhouden geprofessionaliseerd. Met de techniek van nu bespaart u tijd en geld.

U kunt op elk moment van de dag/nacht uw spullen aanleveren en hoeft niet meer onder kantoortijd naar uw boekhouder. Die kantoortijd is namelijk ook de tijd waarin u uw omzet maakt. U kunt nu gewoon uw uren maken en in de avond alles mailen.

Snelle aanlevering, niet meer in de auto en met de map naar kantoor boekhouder.

U krijgt van ons ook geen informatie op papier meer. U krijgt alles in een pdf.

De balans, omzetbelasting en aangifte inkomstenbelasting digitaal in pdf-formaat krijgt u per mail. Wij zullen steeds verder automatiseren.

Persoonlijk contact staat hoog in het vaandel. Wij spreken dus minimaal twee maal per jaar af om alles door te nemen.

 

Boekhouder Rotterdam

Contact boekhouder in Rotterdam

Hulp nodig bij uw boekhouding? Bel ons, 06-13936399. Wij zorgen voor een oplossing. info@zzp-boekhouder.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *