Boekhouder Rotterdam

Boekhouder Rotterdam is hét adres voor de boekhouding van de zzp’er. Wij bieden betrouwbare, snelle en betaalbare service zonder verborgen kosten. Al 25 jaar ondersteunen wij zzp’ers met persoonlijke aandacht en duidelijke communicatie. Onze vaste all-in prijs bedraagt €80 excl. btw per maand.  We werken niet met een stopwatch, en we belasten niet elk telefoontje door.

Boekhouder in Rotterdam is zeven dagen per week geopend. Ook na 17.00 uur en tot 22.00 uur in de avond. Zoekt u een nieuwe zzp-boekhouder? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Bel eens met 06-13936399 voor meer info.

Prijs bij Boekhouder Rotterdam

What you see is what you get bij ons. Een vaste prijs, een vast aanspreekpunt.

Zoals gezegd is onze vaste all-inclusive jaarprijs 960 euro excl btw per jaar. Hiervoor verzorgen wij uw btw-aangiften, de balans en de aangifte Inkomstenbelasting. U kunt ons bellen met al uw vragen. En indien wij niet direct antwoord hebben of even willen overleggen dan bellen we onze fiscalist die ons advies geeft.

Voor het eerste gesprekje met hem hoeft u niks te betalen.

 

Boekhouder Rotterdam

Aftrekposten voor de zzp’er

Elke ZZP’er heeft recht op MKB-winstvrijstelling en als u meer dan 1225 uur per jaar aan uw bedrijf besteedt, dan komt u tevens in aanmerking voor

 • De zelfstandigenaftrek
 • mkb-winstvrijstelling
 • als ook startersaftrek – eerste drie jaar-
 • Meewerkaftrek
  Werkt uw partner mee in uw zaak. Hij/zij beheert bv. uw website of doet de facturatie, dan komt u ook nog in aanmerking voor meewerkaftrek. Of – als de partner geen inkomen heeft- kunt u kiezen voor het uitbetalen van arbeidsbeloning partner. Doordat u in een hoog tarief valt voor de Inkomstenbelasting pakt u het maximale belastingvoordeel en het kan zo zijn dat de 5.000 euro vergoeding die u uitbetaalt bij uw partner belastingvrij is
 • Als zzp’er heeft u een eenmanszaak en bent u hoofdelijk aansprakelijk met uw gehele vermogen. Let op dus ook met uw privé vermogen (eigen woning, boot, tweede auto etc.) voor alle schulden van uw bedrijf.

 

 

Bij Boekhouder Rotterdam kunt u uw administratie op diverse manieren aanleveren. Ouderwets in de ordner, maar de meeste klanten leveren alles online aan. Dat is sneller en goedkoper.

Na uw werk dient u  niet meer in de auto te stappen om naar de boekhouder te racen.

Nee, u kunt dit rustig in uw vrije tijd even mailen. Als u kunt mailen en een scanner heeft dan komt het goed. Met Online boekhouden scant u de inkoopfacturen en mailt u ook de verkoopfacturen en het mt-940-bestand van uw zakelijke bankrekening.

Zodoende bespaart u tijd en geld. U hoeft geen duur maandelijks abonnement te betalen en wij zorgen ervoor dat uw boekhouding wordt geprofessionaliseerd. Deze automatisering hebben we jaren geleden al in gang gezet. Het persoonlijke contact blijft. Wij blijven face-to-face afspreken, maar het kan ook via Skype of Zoom.

Advies en hulp voor de startende zzp’er

Als startend ondernemer heeft u veel vragen. Zowel op het gebied van administratie als op fiscaal vlak en bij uw verzekeringen.

Wij zijn  er voor elke ZZP’er, en geeft advies op maat.

Als starter is het juist in de beginfase van groot belang administratief alles op orde te hebben. Juist daarom besteden wij in deze tijd de nodige extra aandacht.

Boekhouder te Rotterdam helpt ondernemingen. Welke ondernemingsvorm kiest u? Uw kredietaanvraag bij uw bank. Het inrichten van uw administratie.

Uiteraard is onze rol enkel adviserend. U beslist te allen tijde zelfstandig.

 

Overgang naar boekhouder Rotterdam

De klanten die overstappen naar ons zijn vrij divers. Hieronder geven wij een aantal redenen waarom zij overstappen.

 • Vaste lage tarieven: Geen onverwachte facturen.
 • Consistente service: Eén vast aanspreekpunt gedurende jouw samenwerking met ons.
 • Professionele samenwerking: We werken samen met accountants en fiscalisten.
 • Hun oude boekhouder stuurt onverwachte facturen.
 • Het werk wordt door wisselende contactpersonen gedaan. Of er is veel verloop van medewerkers.

Krijgt u maandelijks onverwachte en hoge rekeningen van uw huidige boekhouder en wilt u daar vanaf?  Wij geven u de kans om over te stappen. Het beste is om dat te doen tussen 1 januari en 30 maart.

U betaalt bij ons een vast laag bedrag, maar wij hebben wel alle know-how in huis die een accountantskantoor ook heeft. Wij werken samen met een accountant en fiscalist. En de eerste hulpvraag is doorgaans gratis. Wilt u meer weten dan doen zij u een offerte.

Werk Boekhouder Rotterdam

 • Het boeken van de verkoopfacturen.
 • Het boeken van de inkoopfacturen,
 • Opvragen bank via mt-940-bestand.
 • Einde van het jaar opstellen balans-en winst en verliesrekening.
 • Uitstel aanvragen Inkomstenbelasting.
 • Indienen aangifte inkomstenbelasting (IB).
 • Btw aangifte per kwartaal

Voor 1 mei weet u hoeveel u dient te betalen, maar wij vragen altijd uitstel aan tot 1 september. U mag zelf aangeven wanneer u de aangifte wil indienen. Persoonlijke gesprekken hebben wij ook elk jaar met onze klant.

 

Voordelen van het online boekhouden

 • Tijd besparen: Lever jouw administratie op elk moment van de dag aan.
 • Efficiëntie: Geen reistijd naar de boekhouder.
 • Duurzame communicatie: Alle documentatie digitaal in pdf-formaat.
 • Bij Boekhouder Rotterdam blijft persoonlijk contact belangrijk. Daarom plannen we minimaal twee keer per jaar een gesprek om alles door te nemen.

Boekhouder Rotterdam

Contact boekhouder in Rotterdam

Hulp nodig bij uw boekhouding? Bel ons, 06-13936399. Wij zorgen voor een oplossing. info@zzp-boekhouder.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *