Boekhouder Santpoort

Boekhouder Santpoort

Boekhouder Santpoort. Betrouwbaar, snel, betaalbaar en vernieuwend. Wij zijn zzp-boekhouder. Dat doen we al 25 jaar. We werken met een vaste prijs van 80 euro excl btw per maand.

Boekhouder in Santpoort is elke dag van de week open. Bent u op zoek naar een nieuwe boekhouder? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Bel 06-13936399 voor meer info. Wij staan voor direct, persoonlijk en informeel contact met onze klanten.

 

Boekhouder in Santpoort is transparant

Zoals gezegd is onze vaste all-inclusive jaarprijs 960 euro excl btw per jaar. Wij zijn transparant en u krijgt daarvoor alle btw-aangiften, de balans, de aangifte Inkomstenbelasting en de gesprekken die wij samen voeren over uw bedrijf.Wij luisteren naar onze klanten. Zij willen graag een vast contactpersoon. En dat bieden wij dan ook.

Ook wensen zij de boekhouding meer online aan te leveren. Dat scheelt tijd en geld. U hoeft na werktijd niet meer in de auto te stappen om naar de boekhouder te gaan. Nee, u kunt dit rustig in uw vrije tijd even mailen.

 

Boekhouder Santpoort

Scannen en mailen

Als u kunt mailen en een scanner heeft dan komt het goed. Met Online boekhouden scant u de inkoopfacturen en mailt u ook de verkoopfacturen en het mt-940-bestand van uw zakelijke bankrekening.

Elke ZZP’er kan het. Ook u.

Online boekhouden bespaart u tijd en geld. U hoeft geen duur maandelijks abonnement te betalen en wij zorgen ervoor dat uw boekhouding wordt geprofessionaliseerd.

Deze automatisering hebben we jaren geleden al in gang gezet. Het persoonlijke contact blijft. Wij blijven face-to-face afspreken, maar het kan ook via Skype of Zoom.

 

 

Overstap naar Boekhouder in Santpoort

De klanten die overstappen naar ons zijn vrij divers. Hieronder geven wij een aantal redenen waarom zij overstappen.

  • Hun oude boekhouder stuur onverwacht facturen.
  • Het werk wordt door wisselende contactpersonen gedaan. Concreet houdt dit in, de boekhouding wordt gedaan door persoon A. Opstellen jaarrekening door madame B. Fiscale aangifte door persoon Oplevering en toelichting door persoon D. Ah, en de facturatie voor mijnheer/mevrouw E.
  • Alle personen werken ook nog eens niet alle dagen van de week en zijn niet of slecht bereikbaar.

U betaalt bij ons een vast laag bedrag, maar wij hebben wel alle know-how in huis die een accountantskantoor ook heeft. Wij werken samen met een accountant en fiscalist. En de eerste hulpvraag is doorgaans gratis. Wilt u meer weten dan doen zij u een offerte.

 

Boekhouder Santpoort

Wat doet zzp-boekhouder-Santpoort?

  • Inboeken van de verkoopfacturen.
  • Het inboeken van de inkoopfacturen,
  • Verwerken bank via mt-940-bestand.
  • Samen stellen balans-en winst en verliesrekening.
  • Het uitstel aanvragen Inkomstenbelasting.
  • Indienen aangifte inkomstenbelasting (IB).
  • Btw aangifte per kwartaal indienen.

U weet altijd voor 1 mei hoeveel u dient te betalen, maar wij vragen altijd uitstel aan tot 1 september. U mag zelf aangeven wanneer u de aangifte wil indienen. Persoonlijke gesprekken hebben wij ook elk jaar met onze klant.

Online boekhouding

Met online boekhouden bespaart u tijd en geld. En tijd is geld voor de zzp’er.  Snelle aanlevering. U hoeft niet meer na een drukke dag in de auto te stappen en met de map naar het kantoor van de boekhouder. U dient geen extra papier en toner meer te kopen, niet meer in de avond alles ordenen in de map. Die tijd is voorbij.

Uw voordeel van online boekhouden

U krijgt alle info van ons ook in een pdf per mail. Wij mailen u ter goedkeuring de balans, de aangiften omzetbelasting en aangifte inkomstenbelasting. Alles krijgt u digitaal in pdf-formaat per e-mail.

Contact boekhouder Santpoort

Heeft u advies of ondersteuning nodig bij uw administratie. Wilt u liever doen waar u goed in bent? Lat wij u helpen. Bel 06-13936399. Wij staan zeven dagen per week voor u klaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *