Dag van de ZZP’er. ZZP-boekhouder is 4 april present

ZZP-boekhouder is op zaterdag 4 april weer aanwezig op de Dag van de ZZP’er. Dit event wordt gehouden in De Rijtuigenloods, Piet Mondriaanplein 61, 3812 GZ Amersfoort. Bent u als zzp’er ook aanwezig op de Dag van de ZZP’er dan kunnen we elkaar daar ontmoeten. Maak een afspraak via info@zzp-boekhouder.nl of bel met 06-13936399. Er is een beperkt aantal afspraken mogelijk, dus reserveer op tijd, en indien mogelijk beantwoorden wij uw vragen of we verwijzen u door naar onze fiscalist of accountant. De sluitingstermijn om een afspraak aan te vragen, mits onze agenda nog niet vol zit, is 20 maart,

Dag van de zzp’er

Op de Dag van de ZZP’er komen jaarlijks duizenden zzp’ ers af. Met name om de tientallen speeches van motivational speakers bij te wonen. Maar uiteraard ook om te netwerken, kennis en/of inspiratie op te doen.
In 2019 David Beckett gekozen tot Freelancer of the Year. Net als tientallen andere zzp’ers hield Beckett in De Rijtuigenloods in Amersfoort zijn presentatie. Op het podium voelt hij zich als een vis in het water. Pitchen is zijn tweede natuur en het is zijn doel om de zzp’ er en mkb’ er bewust te maken van de wezenlijke impact van woorden, maar vooral ook van lichaamstaal als je je bedrijf dient te promoten.

Dag van de ZZP'er. ZZP-boekhouder is 4 april present

Oplossing Dag van de Zzp’ er

Zijn boodschap. Je bedrijf heeft weinig kans van slagen als je niet duidelijk uitlegt voor welk probleem jij de oplossing biedt; waarom het probleem zo belangrijk voor je is, en waarom je het graag wilt oplossen. Zonder goede pitch lukt het niet om de juiste kandidaten te trekken voor je team, of om investeerders te overreden eens te komen praten. Ook is het zonder overtuigingskracht moeilijk om klanten binnen te halen.

Locatie
De Rijtuigenloods
Piet Mondriaanplein 61
3812 GZ Amersfoort

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *