Manier van werken

Kennismaking boekhouder-zzp

Kennismakingsgesprek op kantoor van Boekhouder ZZP of bij jouw onderneming op locatie. Elke ZZP’er/freelancer heeft z’n eigen wensen en ideeën over de rol van de administrateur en wij zijn ervoor om aan je wensen te voldoen.

Manier van werken boekhouder-ZZP

Iedereen betaalt bij Boekhouder ZZP een vast bedrag per jaar voor het basispakket. Alleen bij extra administratie werkzaamheden zoals bijvoorbeeld het opstellen van een tussentijdse rapportage voor de bank, het aanvragen van een financiering of de aankoop van een eigen woning betaal je een uurtarief van € 60,- excl. BTW. Manier van werken

Als je als ZZP’er akkoord gaat stelt Boekhouder ZZP een overeenkomst op hierin zijn de werkafspraken opgenomen. Het voeren van een financiële administratie vereist nauwkeurigheid, tijdigheid en volledigheid.

Die drie-eenheid zorgt voor betrouwbaarheid en daarmee ook voor vertrouwen. En vertrouwen is de basis van de samenwerking die wij aangaan met onze zzp klanten.

Begeleiding van de starter als ZZP’er

Startende ZZP’ers/freelancers hebben vaak behoefte aan een maximale begeleiding terwijl er nog weinig of geen inkomsten zijn gemaakt. Omdat wij ernaar streven met al onze zzp-klanten een langdurige relatie op te bouwen, zijn wij graag bereid om tijd en energie in een startende onderneming te investeren.

 

Meer info Manier van werken

  • Contact Boekhouder-ZZP voor meer informatie. Wij kunnen u bij al deze stappen van dienst zijn.
  • Telefoon: 06 1393 6399
  • Email: info@zzp-boekhouder.nl