Totaalpakket

Het ZZP totaal pakket – vanaf 80,- Euro per maand exclusief BTW (960 euro per jaar)* :

Boekhouder-ZZP werkt met een vaste prijs per administratie.

Hierbij wordt uw volledige administratie door ons verzorgd. Van het invoeren van inkoopfacturen, het verwerken van mutaties van de bank, giro en kas in een administratiepakket tot en met het verzorgen van de balans- en winst- en verliesrekening en het verzorgen van de aangifte Inkomstenbelasting (IB).

Totaalpakket Belastingaangifte

Wij verzorgen uw belastingaangifte IB en OB. Ook het beantwoorden van vragen door de belastingdienst met betrekking tot uw aangifte nemen wij voor onze rekening. U kunt zich zodoende richten op uw vakgebied.  

Totaalpakket

BTW aangifte

Afhankelijk van de grootte van uw zzp onderneming, per maand, per uur of jaar. Wij berekenen aan de hand van uw omzetcijfers, betaalde voorbelasting en import de af te dragen of te ontvangen omzetbelasting.

Inkomstenbelasting

Uw jaarlijkse aangifte. Waarbij natuurlijk rekening wordt gehouden met eventuele

*Vooraf maken wij een schatting van de werkzaamheden. Ons ZZP basispakket is gebaseerd op één verkoopfactuur per week, een netjes aangeleverde kas- en bank (facturen op volgorde achter de afschriften) en apart aangeleverde nog te betalen facturen (crediteuren).

 

Meer info over Totaalpakket boekhouder-ZZP

Wilt u meer informatie over Boekhouder-ZZP in het algemeen of over wat wij voor u kunnen betekenen? Bel 06-13936399 of stuur uw bericht hieronder en Boekhouder-ZZP neemt zo snel mogelijk contact met u op.