zzp-boekhouder

Zzp-boekhouder verzorgt de boekhouding van de zzp’er. Wij zijn specialist in de administratie voor de zzp’er en wij werken met een vaste prijs van 80 euro excl. btw per maand.  Dit is all-in. Dus inclusief telefoongespreken, advies en alle aangiften btw en Inkomstenbelasting. Bel 06-13936399 voor meer info.

Digitaal bij zzp-boekhouder

ZZP-boekhouder heeft de boekhouding en de aanlevering in het geheel digitaal gemaakt. Goede software, duidelijke afspraken zorgen voor een snelle en juiste verwerking van uw administratie. Hierdoor weet u twee dagen na uw mail al wat de schade aan de omzetbelasting bedraagt.

 

ZZP-boekhouder

zzp-boekhouding kunt u bereiken op 06-13936399 voor meer info. Bent u op zoek naar een nieuwe boekhouder.  Wij vinden een persoonlijke relatie met u ook belangrijk.

Advies van zzp-boekhouder

Daarom kunnen we meedenken en adviseren. Advies-op-maat geven als u wilt investeren, of juist moet wachten. Advies geven over de overstap naar de bv.

Of als u wilt weten wat het verschil tussen een balans – zit in de jaarprijs- en de jaarrekening – niet verplicht en kost extra geld-. Wij staan voor direct, persoonlijk contact met onze klanten. U krijgt advies-op-maat.

 

Jaarprijs zzp-boekhouder

Onze all-inclusive jaarprijs bedraagt €960 (exclusief btw) en omvat alle btw-aangiften, de balans, de aangifte inkomstenbelasting en persoonlijke gesprekken over uw bedrijf. Wij streven naar transparantie en een vast aanspreekpunt voor onze klanten.

Wij luisteren naar onze klanten. Zij willen graag een vast contactpersoon. En dat bieden wij dan ook.

Dankzij permanente educatie is onze externe fiscalist altijd op de hoogte van alle fiscale eisen en faciliteiten. Zo kan hij u een advies op maat geven die aansluit bij uw situatie. Verder bieden wij ondersteuning bij aangiften, financiële planning en indienen van bezwaarschriften.

Wilt u niet meer hoeven om te kijken naar uw administratie? Zich niet meer verdiepen in aftrekbare kosten? Uw tijd nuttiger besteden? Besteed dan nu uw administratie uit. Zo houdt u meer tijd over om te ondernemen.

 

zzp-boekhouder

Aftrekposten

Elke zzp’er heeft recht op MKB-winstvrijstelling. Als u meer dan 1.225 uur per jaar aan uw bedrijf besteedt, kunt u ook profiteren van zelfstandigenaftrek, startersaftrek en meewerkaftrek.

Online zzp-boekhouder aanleveren

Wij maken uw administratie zo efficiënt mogelijk, waardoor uw boekhouding altijd up-to-date is. Door digitalisering kunt u uw administratie eenvoudig mailen of scannen. Zo bespaart u tijd en geld en hoeft u niet naar een fysieke boekhouder te gaan.

Als u kunt mailen en scannen dan komt het goed. Met Online boekhouden scant u de inkoopfacturen en mailt u ook de verkoopfacturen en het mt-940-bestand van uw zakelijke bankrekening.

Met online boekhouden bespaart u tijd en geld. U hoeft geen duur maandelijks abonnement te betalen en wij zorgen ervoor dat uw boekhouding wordt bij is. Wij blijven face-to-face afspreken, maar het kan ook via Skype of Zoom.

 

Overstappende klanten

Klanten kiezen voor ons vanwege onze transparantie, vaste prijs en persoonlijke service. Bij ons wordt uw boekhouding verzorgd door dezelfde contactpersoon, zodat u altijd weet bij wie u terecht kunt. Wij bieden alle expertise die u van een accountantskantoor mag verwachten.

Wat doen wij?

  • Het boeken van de verkoopfacturen.
  • Het boeken van de inkoopfacturen,
  • Opvragen bank via mt-940-bestand.
  • Einde van het jaar opstellen balans-en winst en verliesrekening.
  • Uitstel aanvragen Inkomstenbelasting.
  • Indienen aangifte inkomstenbelasting (IB).
  • Btw aangifte per kwartaal

Voor 1 mei weet u hoeveel u dient te betalen, maar wij vragen altijd uitstel aan tot 1 september. U mag zelf aangeven wanneer u de aangifte wil indienen.

Young timer, erg voordelig……

Vind u het niet direct nodig een nieuwe auto te rijden. Als u namelijk kiest voor een auto van vijftien jaar of ouder, doet u een financieel slimme investering.

Vooral vanwege de lage bijtelling is de youngtimer daarom erg geliefd bij de zzp’er. Wist u van het grote aanbod uit Duitsland? Slechts 35% van de dagwaarde bijtellen, dus niet de nieuwprijs. In Duitsland gibt es zeer luxe auto’s die nog jaren meekunnen op de markt.

Elektrisch rijden, ook gunstig…..

Als u elektrisch rijdt, rijdt u nieuw, denkt u aan het milieu, en profiteert u van een lage bijtelling.  U betaalt een bijtelling van slechts 16 procent, afhankelijk van het jaar waarin de auto voor het eerst op kenteken is gezet.

Contact

Wij waarderen persoonlijk contact en staan elk jaar in gesprek met onze klanten. Bel 06-13936399 of mail naar info@zzp-boekhouder.nl voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *