ZZP-tip: groei door sociale netwerk

ZZP-tip: groei door sociale netwerk

In 2009 staan er 3.600.000 foto’s op Flickr, er komen 3.000.000 tweets per dag op Twitter bij, weet Boekhouder ZZP.

ZZP-tip: groei door sociale netwerk

YouTube verwerkt 36.000 video’s per uur, Hyves heeft in Nederland meer dan 5 miljoen leden… Waar bent u in deze ontwikkelingen? Het online netwerken is een trend die u als ZZP’er niet kan negeren. Pak uw kansen en ga de dialoog aan!

Kom op 28 april naar het evenement ‘Groeien met sociale netwerken’. Samenwerken en verbinden zijn de centrale thema’s deze dag. Hoe kunt u sociale netwerken gebruiken om:

innovatief samen te werken?

uw onderneming en medewerkers te versterken?

uw producten en diensten te versterken?

uw zichtbaarheid te vergroten?

Laat u inspireren door sprekers en ondernemers. Ontdek waar uw kansen liggen. En ga van start.

Kristian Esser van Mister Harder (www.misterharder.com) trapt de dag af. Nalden vanwww.nalden.net, (bekend van zijn optreden in DWDD) (http://www.youtube.com/watch?v=nGDpLBEpayI), sluit de dag af.

Tijdens de parallelsessies te Amsterdamkunt u kiezen uit de volgende workshops:

Groeien met sociale netwerken: Sociale netwerken in strategisch perspectief: waar liggen de kansen voor uw onderneming en hoe gaat u aan de slag? Door Kristian Esser (Mister Harder), Tjipke Schouten (www.tendernet.nl) en Menno Lanting (De Baak, onder voorbehoud)

Technoshower: Een inspirerende douche van tools, tips&tricks en trends. Dompel u onder in de wondere wereld van sociale netwerken. Door Hessel van Oorschot (www.pundamilia.com),medeschrijver van het werkboek ‘ondernemen met sociale netwerkenhttp://www.syntens.nl/ndiv-nieuw/Documents/eBook-Ondernemen-met-sociale-netwerken.pdf

Durftevragen: Ontdek en ervaar de kracht van sociale netwerken. Durftevragen brengt mensen en wensen bij elkaar met als resultaat dat personen die elkaar amper kennen elkaar gaan helpen hun dromen waar te maken en hun ambities te realiseren. (www.durftevragen.com)

Ondernemer aan het woord: Welke ondernemers gingen u voor en wat zijn hun ervaringen. Luister, vraag en leer. Door Sander koppelaar ( www.next2news.com), Gerrit Heijkoop (www.vivo.nu) en Bart Hufen (www.brandnewgame.nl)

Wat kun je meer met sociale media? Het bedenken van meer toepassingen van social media naast de marketing mogelijkheden.

Fris in Communicatie, Gitta Bartling, ( www.friscommunicatie.nl)

Laat jezelf zien! Er zijn heel veel mogelijkheden via social media om jezelf te laten zien maar de essentiële vraag is dat: wat laat je zien? Door Judith Webber, ( www.zzp-adviescafe.nl)

Online netwerken en personal branding, Sigrid van der Hoeven, ( www.sigridvanderhoeven.nl)

Pimp your profile / Innoveren is doen. Gedurende de hele dag staan adviseurs en studenten van GNR8 ( www.gnr8.nl) klaar om u te helpen om direct aan de slag te gaan. Zet de eerste stappen op Twitter, Facebook, Linked-in etc.

Programma

09.30 Inloop

10.00 Key note spreker: Kristian Esser(www.MisterHarder.com)

10.30 Koffie

10.45 Parallelsessie, ronde 1

12.15 Lunch

13.00 Parallelsessie, ronde 2

14.30 Koffie

14.45 Parallelsessie, ronde 3

16.15 Key note spreker: Nalden(www.nalden.net)

16.45 Afsluiting en netwerkborrel

Kosten: €50,00

Bijeenkomsten

Meer informatie woensdag 28 april 2010 van 9:30- 16:45

Kamer van Koophandel,De Ruyterkade 5

, 1013AA Amsterdam

Opnieuw zoeken in agenda