ZZP’er? Doe mee aan record administratie ordenen

ZZP’er? Doe mee aan record administratie ordenen

Zzp’ers en mkb’ers kunnen op zaterdag 9 oktober een frisse wind door hun administratie laten gaan en tegelijkertijd meedoen aan een recordpoging administratie ordenen in Maarssen. Deze dag wordt georganiseerd door Organizers Midden-Nederland en is helemaal gratis, weet Boekhouder ZZP

 administratie

Tijdens het evenement leren ondernemers wat te bewaren en hoe te bewaren. De ondernemers brengen hun papieren gewoon mee en gaan, met instructie en hulp, aan de slag. Overbodig papier wordt gratis vernietigd door de Graaf Security. Het doel is dat de ondernemers met een geordende administratie onder de arm ’s middags de deur uitgaan, nadat ze ’s morgens met hun kratten papier zijn binnengekomen. Er zijn ook belastingadviseurs en financieel adviseurs aanwezig en voor wie in de stress schiet: stoelmasseurs, voor een heerlijke, ontspannende massage. Uiteraard is er ook tijd om kennis te maken met lotgenoten.
Recordpoging
Als er meer dan 150 mensen tegelijk hun administratie komen ordenen is dat meteen een unieke recordpoging die nog nooit eerder is gedaan in Nederland.
Op orde
Veel kleine ondernemers vinden het ordenen van en beslissen over papieren erg lastig. Wat moet je allemaal bewaren en hoe doe je dat zo, dat je het terug kunt vinden. Het is geen bezigheid waar ze ondernemer voor geworden zijn, maar het is wel erg belangrijk. Niet alleen om de belastingdienst tevreden te houden, maar ook om goed te weten wat het bedrijf nu eigenlijk oplevert. Gek genoeg hebben veel ondernemers daar weinig zicht op.
Aanmelden
Ondernemers die een goede, geordende administratie in één dag willen kunnen zich aanmelden via organizersmiddennederland.nl. De dag start om 12.00 uur en is om 17.00 uur afgelopen.

onebizz